November

För att få november att kännas lätt krävs det verkligen att man lägger ner hela sin själ och all sin energi. För förutsättningarna är inte bra. Vädret är nästan bedrövligt hela tiden, innebandyn är kanske inte alltid jättekul så här års, det är evigheter till sommar och det mesta känns bara allmänt tungt och grått. Så vad gör man för att inte få november att kännas just som november.

Jag inledde med att förra helgen åka ner till Malin i Göteborg, där hon numera bor och pluggar. Jag, Lina, Frisken och Märta drog ner efter jobbet och hade en underbar helg, allt gick felfritt fram tills hemresan. I Jönköping tog det nämligen stopp, satt i kö i 2,5h, vi stod helt still, kul! Utöver det så var det en perfekt inleding på november.

                                                             
                                                         
                                                                                            


Arbetsveckan som var har passerat ganska fort, i onsdags var det match mot Täby. En match som slutade 8-7 till oss efter sudden, efter att vi hämtat upp ett 7-4 underläge med 7minuter kvar. En riktigt skön vinst för vår del. Helgen har innehållit, häng med 7th, thai mat och innebandy. En ganska bra helg med andra ord och november känslan ha inte kommit ännu


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0