Tvätta

God kväll! Kl är 22.30 och jag har inte gått och lagt mig än, vill göra det men kan inte. Jag tvättar nämligen, snart (om en halvtimme) ska jag gå 5 km till en jävla tvättstuga och hämta en Ikea kasse med kläder, KUL! Som ni märker är jag bittermen det är okej att vara det ibland!

Annars är det bra, jag tränar, går i skolan och längtar till helgen som vanligt! Snart matchdag!

Vinst 8-3

Vilken helg det blev! På lördags morgonen dök pappa, Kristina och lilla Isak upp och vi hängde hela förmiddagen. Till min stora förvåning kände Isak igen mig och blev verkligen glad över att se mig, vilket värmde! Vid 15.45 började det som jag längtat till hela veckan, SLUTSPEL! Jag var nervös stora delar av förmiddagen och även fredagkväll, men när matchen väl drog igång försvann det. Vi vann, relativt enkelt och VI som LAG är så sjukt bra nu, det är bara att vi fortsätter så kommer det här att gå riktigt bra tror jag!

Kvällen var ju inte mindre händelserik! Den inleddes med tzatsiki-middag, jag, Sofe, Magnusson och stor 12:an från Södertälje, Belinda Holmqvist avnjöt denna i casa de Magnus. Vi gick lite senare till familjen (Hast, Emma och Stoffe) därifrån till Harrys (på Harrys fixade jag och Sofe ett snyggt kort med Gunde Svan mitt i mellan oss) och avslutade kvällen med 1glas vin, 1 glas O´boy och 57 rostade mackor hemma hos familjen. Magnusson gick och "vilade" sig i soffan medan jag, Bella, Stoffe, Sofe och Pelle satt vi middagsbordet. Senare intog vi Hast säng och somnade rätt omgående. Kl 07.30 fick Magnusson för sig att vi skulle gå hem och vi lydde, väl hemma tog jag en lång dusch och sov sen i 1 timme. Det var en grymt rolig kväll, underhållningen stod som vanligt Magnusson för men grädden på moset denna kväll var Bella!

Söndagen var lite seg, 3 timmars sömn mellan lördag och söndag är förklaringen till det,  men ett besök från sthlm livade upp stämningen avsevärt. Spontana besök gillar vi!

Veckan som kommer hoppas jag blir så rolig som den har möjlighet att bli. Hare heeej!

Äntligen fredag

Hej alla glada fredagsfirare!

Äntligen är det fredag, dagen som jag längtat efter hela veckan. Vecka 12 har varit ganska jobbig, svenska nationella, inlämningsarbete i religionen och naturprov. Nu är det över, så skönt! Nu kan uppladdningen inför lördag och resterande tid av säsongen äntligen börja påriktigt!!

Matchen i onsdags var väl ingen höjdare, jag var inte så het som jag hade hoppats på. Missade lite fr många lägen. Men det kommer på lördag, det är jag säker på! Men onsdagen slutade ändå på bästa sätt, en säker seger för både oss och för min line mate! Sara vann nämligen poängligan, stort Ljuset!!

Torsdagen var en dag i dimma, efter bara 2 timmars dålig sömn på en buss (där man ständigt är tvungen att byta ställning för att överhuvudtaget ha chansen att sova) så är man inte allt för pigg. Men de timmarna jag var i skolan var jag effektiv, gjorde det jag skulle. Kvällen med laget blev en känslomässig tillställning. Vi åt middag och tittade på den bästa power point presentationen jag någonsin sätt och känslig som jag är så grät jag floder. Jag njöt!!

Nu sitter jag här i min sköna fåtölj och njuter av fredagen. Jag känner vågor av nervositet och tänker på att slutspelet drar igång imorgon, de man har längtat till en hel säsong och de som kan ta slut på en vecka. Nu gäller det att ha fokus på rätt saker, skolan är långt ifrån prio 1 numera, nu är det innebandyn som är överst på min lista.

Ha en trevlig helg och alla i Falun kom och se våran första slutspels match Falun vs Endre (Falukurir arena 15.45)

Mot Ö-vik!

Jag känner att det nästan bara blir innebandy när jag skriver, det kanske är för att slutspelet närmar sig och mina tankar hamnar alltför ofta på vem kommer vi få möta, vilka blir det i finalen osv.? Idag så är vi träningslediga eftersom vi har match imorgon, ganska skönt faktiskt. Motståndet imorgon står Örnsköldvik för, en match som är otroligt viktig och som i bör vinna.

Idag har varit en vanlig tisdag, bortsett från att jag inte hade träning på kvällen. Gick till skolan, simmade och gymmade med Backman och Sens innan naturkunskapen började vid 11.30. Innebandy med tjejerna och sen slutade man 14 som vanligt skönt! Kvällen kommer ägnas åt en del skolarbete vilket kanske inte är alltför roligt, men  sånt är livet. Väntar också på ett efterlängtat telefonsamtal :)

Glömde skriva en sak igår, TACK Sofe du är en pärla, you know why ; )

Ännu en helg är över

Då var helgen slut igen, jag fattar inte vart den tar vägen. Det är likadant varje måndag, man frågar sig själv vad man egentligen har uträttat under sina 2 lediga dagar. Som vanligt blir svaret, inte mkt! Men det är väl kanske så det ska vara, helg är ju helg trotsallt. Men den här helgen har faktiskt varit annorlunda, Lina har varit på besök, vi har gjort stan (gick ganska snabbt), vi har umgåtts, lagat god mat och framförallt så har vi pluggat. Med diciplin, bra gjort!

Matchen mot Boden slutade som den skulle, med vinst, även om vi inte spelade på topp. Vi borde kanske vunnit med 20-1 istället för 8-1, vi hade sååååå många lägen. Sparar förhoppningsvis dom målen till slutspelet. Ett slutspel som närmar sig med stormsteg och som jag ser fram emot alldeles förfärligt mkt.

Skolan har jag inga kommentarer om, just nu är den inte första prioritet direkt. Mycket annat som kretsar och tar stor plats i huvudet. Det är ju fan slutspels vecka!! (Även om fokuset helt och hållet bör ligga, vilket det kanske inte alltid gör, på matchen mot Ö-vik på onsdag.) Viktig match för oss, jag tror nämligen inte att Iksu förlorar mot Dalen.

Ha en trevlig måndag!!

Lördag


Då var det dags även för mig att skaffa mig en blogg. Jag kommer antagligen inte vara den bästa av bloggskrivare, men jag ska göra mitt bästa!

Lina är på besök denna helg så den kan inte annat än sluta bra, även om matchen på söndag kommer avgöra om helgen varit lyckad eller inte. Matchen mot Boden känns ganska avslagen nu när vi närmar oss slutspel, men den är ju så viktig och jag hoppas alla i laget fattar det. Vi måste faktiskt vinna!

God kväll!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0