Snart match!

Nu är det torsdag och jag är ledig i en och halv vecka till. Det känns så skönt, dessutom så har jag inte en enda skolbok med mig hem så jag kan med andra ord inte göra någonting vettigt under alla dessa dagar:) Mitt fokus kan därför helt och hållet ligga på slutspelet och semifinalen mot Iksu på lördag.

Träningarna i veckan har varit bra men det är idag som det är som viktigast, känns alltid bra att ha en skön torsdagsträning inför en tuff match. Jag tror inte att vi kommer förlora i FK  på lördag och inte någon annan gång heller den här säsong, det innebär att vi kommer ta oss till the globe!

I helgen var vi på gotland och vann mot Endre, det var inte lätt men vi vann. Min mamma och Caj var med som supporters och ekonomiskt stöd för mig, det var kul. Och vilken stämningen det var i hallen, jag kan nog säga att jag älskar publiken i Södervärnshallen! Båten hem på lördagmorgon gick bra, jag hoppade av bussen på Gullmars och blev av världens bästa farfar. resten av helgen bestod av fika med nära och kära. Att vara hemma är nog det bästa jag vet, synd bara att man hinner med 1/10 av vad man vill hinna med!

Men jag vill just nu bara ha lördag och match, VI SKA OCH VI KOMMER ATT VINNA!!!


RSS 2.0