Kvartsfinal #1

Då har det börjat, slutspelet är igång och bjöd på en rejäl skräll och ett mycket oroväckande resultat.

Pixbo slog Falun men det var knappt, slutresultatet skrevs till slut till 5-4 och nu är det upp till Falun att på hemmaplan ta den här matchserien till en tredje avgörande match. Jag hoppas att publiken i FK arena kan hjälpa er till en seger.
Vi slog Mora på hemmaplan igår, som väntat men vi hade större problem än vad många trott. Slutsiffrorna blev till slut 5-2 och jag tror och hoppas att vi kan stänga den här matchserien i Mora på fredag.
Endre stod för slutspelets största skräll, 1-2 mot regerande svenska mästarna Rönnby på deras hemmaplan. Ett mycket imponerande resultat av Endre, som antagligen aldrig tidigare bara släppt in ett mål. Ni som känner till Endre vet att deras matcher brukar sluta med helt andra siffror, ex. på typiska Endre resultat: 8-9, 6-7, 11-4 m.m. Jag skulle inte vilja vara i rönnbys skor, en måste match borta mot Endre är inget drömläge precis.
Iksu- dalen slutade 10-2 i Iksu favör, ett mycket oväntat resultat ifrån umederbyt. Dalen med Örjan i båset måste gjort årets plattmatch i en av årets viktigaste matcher, eller så är Iksu stekheta, vilket kan vara lite oroväckande för övriga lag.

Vi i Balrog har nu all fokus på fredagens match mot Mora.

Kommentarer
Postat av: Bengan

Kass uppdatering Dalhlin, vad händer? Nu är det ju semi!

2008-03-25 @ 15:17:29
Postat av: matilda

lycka till på matchen på lördag (?)!! vill så himla gärna heja på dig i globen så kom igen nu!!
puss kusnin matilda

2008-04-04 @ 08:41:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0